Luctor - et - creo - imago

CoalaWeb Traffic

Today139
Yesterday234
This week1281
This month3882
Total215867

16 januari 2021

Piet Vijzelaar

Ook ik wil mij even voorstellen, ik ben  al jaren bezig met fotografie maar de laatste tijd op een fanatiekere manier. Bij de andere leden doe ik af en toe net of ik het nog niet zo goed snap en op die manier vertelt iedereen mij netjes wat ik horen wil en voor zij het weten heb ik de informatie compleet.  

Ik leer dus van dit clubje, en zij van mij, iedereen levert een bijdrage met zijn eigen expertise. Toen ik het fototoestel van mijn broer overnam spraken wij af om een keer naar Texel te gaan om er wat beter mee te leren omgaan. Op de verjaardag waar we dit afspraken zaten ook twee andere mensen die meteen riepen, mogen wij ook mee naar Texel.  En ja wat doe je dan, je gaat met zijn vieren, en op dat moment was de fotoclub Leci geboren. Wel is er per direct een ledenstop afgekondigd omdat het in één auto moet blijven passen.

Ik heb jaren in de stoffeerderij gewerkt en daar veel mooie dingen gemaakt wat mij geleerd heeft om goed te kijken. Dit is belangrijk in de fotografie want het kijken naar onderwerpen is een van de belangrijkste dingen. Ik moet eerst zien wat ik wil vastleggen en daarna bepaal ik hoe ik de foto ga maken.

Mijn interesse gaat vooral uit naar vogels in de natuur, als ik dan een keer een mooie ijsvogel vastleg is mijn dag goed. Wij hebben een voorjaars plek op een camping in een bosrijke omgeving en daar heb ik dan ook een voederplekje voor mijn gevleugelde vrienden. Als er dan een keer een leuke vogel langs komt zit ik vooraan.